Turneu de Tenis in Timisoara cu Federatia Romana de Tenis la Seniori

Atat de mult ma intereseaza Tenisul incat am renuntat la concursul meu preferat .. Bekecsaba-Arad-Bekecsaba 200km .. unde merg din 2010 .. pentru mine era traditie πŸ˜€ Asa ca m-am inscris la Turneul Federatie Romane de Tenis din Timisoara – Cupa Sfantul Antim Ivireanul .. am fost primul .. ca deobicei πŸ˜€ Alimentatia mea ramane la fel .. Paste cu sos de rosii si ardei iute (Sosul e nou :)) ) si 2-3kg de banane πŸ˜€ vad programul si aflu ca sunt al 3-lea pe teren si intra fiecare dupa fiecare .. cand termina πŸ˜€ nu era un orar fix .. intr-un fel e bine .. intr-un fel nu .. e bine ca asa mai ai ” spectatori ” .. daca e cu orar fix .. toti vin sa joace si sa plece πŸ˜€ Tenisul e frumos cand ai si spectatori .. defapt tenisul e pentru spectatori ca si orice sport πŸ˜€ Romania sta foarte prost la tenis si se simte foarte tare .. la fel ca si ciclismul si atletismul .. Hai ca ciclismul a mai inflorit (Ma refer la Federatie)

Asa ca am pornit la drum la 8:30 .. platesc si imi spune ca joc pe terenul 1 .. doar ca acolo jucau niste fete si a spus ca o sa dureze 2-3 ore :))) si chiar a durat :)) ma mai plimb pe acolo .. vad foarte multi copii .. ceea ce e bine πŸ˜€ de Senioare nici urma πŸ™ asa ca ma pun sa ma uit la niste fete (Una din ele e din Arad) si aud de sus ca striga .. Atanasiuuuuuuuuuu .. eu am apucat sa mananc doar 2 banane .. desi aveam pregatit 1kg asa de inceput .. imi spune ca terenul 2 este liber si putem intra la joc .. pff .. au inceput emotiile .. fug rapid la masina si ma intalnesc si cu adversarul .. il intreb daca imi da voie sa filmez .. aduc echipamentu .. fug rapid sa ma schimb .. montez rapid camera .. si go .. nu am apucat sa imi fac incalzirea cum imi place mie .. emotiile la mine erau extreme .. cand l-am vazut pe adversarul meu cum loveste la serviciu .. m-o luat si mai tare emotiile .. aveam emotii asa de mari .. incat imi tremurau genunchii .. patesc asta cand ma gandesc sa castig sau sa nu gresesc .. ne-am incalzit rapid .. adversarul parca era pe viteza .. eu incep sa ma incalzesc dupa 20-30 de minute .. nu-mi place asa pe graba .. simt ca ma pune pe fuga .. ma enervez in sinea mea .. fara sa o arat .. accept situatia .. de nervi nici nu m-am dus la fileu sau sa dau smash .. la incalzire .. cand sunt nervos si am si emotii .. uit ce trebuie sa mai fac .. asta am patit la serviciu .. la mine serviciu era random .. ba plat .. ba spin .. ba incet .. ba tare .. am zis ca plec de acasa cu .. torpila by Alexone :)) dar m-am pierdut (Se vede si pe video) NUUUUUUU imi pot stapani emotiile nici cum .. castig la cine sa serveasca si aleg sa serveasca el ..

Loveste foarte tare plat + spin .. combinat .. am dat cu rama masi .. am dat in alte parti .. nu unde trebuie πŸ˜› am pierdut primul game foarte rapid .. poate chiar si record :)) am urmat eu .. Lovesc puternic .. am zis ca alta sansa nu am cu el .. nu cred ca era pregatit πŸ˜€ am luat punctul din serviciu propriu πŸ˜€ 15-0 .. ce bucurie pe mine πŸ˜€ trec la urmatorul .. ACEEEEEEEEEEEEE puternic πŸ˜€ fericit in sinea mea .. 30-0 πŸ˜€ deja ma bucuram daca puteam sa continui tot asa .. dar ciuciu :)) bucuria era pentru 1 minut .. poate nici atat πŸ˜€ indiferent cum se vede ca am jucat .. vreau sa se stie ca NUUU am jucat pe stilul meu .. adica cum joc la antrenamente .. eu joc mult mai bine πŸ˜€ si asta ma face sa continui πŸ˜€ nu-mi pierd speranta oricum πŸ˜€ stiu ce pot .. indiferent de cat voi pierde la viata mea .. cu cat voi pierd mai mult .. cu atat mai mult voi continua πŸ˜€ Ma bucur foarte mult ca nu am luat bataie la 0 ca si la Oradea πŸ˜€ am facut 1 game .. deci primul set 1-6 πŸ˜€ al 2-lea set a fost problematic .. stiu ca nu ma ajuta cu nimic .. dar ” oficial ” am pierdut cu 1-6 dar in video se vede ca am castigat 2 game-uri πŸ˜€ doar ca e vina mea .. ca nu am spus cu voce tare .. scorul πŸ˜› am zis sa fiu si eu ” PROFI ” si sa nu spun nimic .. sa tin minte .. dar am uitat un lucru .. indiferent unde esti .. Tenis Partener, FRT, ITF (Nu cred ca este fara arbitru :P) .. trebuie sa spui scorul .. Cu VOCE TARE ! Deci pot spune ca nu am pierdut chiar asa dramatic .. avand in vedere ca joc TENIS de 8 LUNI !!! Adversarul meu face asta de mic copil + joaca la ITF ! Pentru mine e ceva normal sa pierd .. pentru ei ar fi ANORMAL sa piarda πŸ˜€ avand in vedere ANII de TENIS ! Deci bucuria mea cand voi face un set sau 2 chiar πŸ˜€ ar fi una URIASA !

Mi-am intrebat adversarul .. de curiozitate .. ” De cat timp crezi ca joc tenis .. la cum mai vazut ca joc !? ” .. el raspunde ” 2 ani ! ” πŸ˜€ deci evaluarea lui e peste asteptarile mele πŸ˜€ i-am spus ca joc doar de 8 luni πŸ˜€ deci indirect .. pot spune ca am progresat πŸ˜€ Cu ajutorul camerei imi vad greselile si pe astea trebuie sa la rezolv .. cat mai rapid .. primul este serviciul: Cand am facut video-ul cu prezentarea echipamentului .. la serviciu .. mingea mea cade in fata .. aici toate mingile le arunc in spate .. chiar fac si pasi in spate sa ajung la ea .. aici am observat ca am pierdut cu serviciul plat .. de aia nici nu imi iesea mereu :(( al 2-lea este serviciu primire .. nu sunt obisnuit cu ” torpile ” .. nu ca nu stiu ce sa fac .. ci doar ca nu ” simt ” mingea .. cat de tare sa lovesc .. cat spin sa ii dau etc .. cu cine ma antrenez eu .. nu lovesc asa puternic .. incat sa ma obisnuiesc/invat :(( .. al 3-lea .. intru mult in teren cu piciorul .. alt obicei prost .. video-ul e chiar bun .. nu doar pentru a arata altora ce sti πŸ˜€ ci si sa te auto-analizezi πŸ˜€ iti vezi toate greselile πŸ˜€

Urmatorul Turneu FRT o sa fie .. din nou .. la Oradea πŸ˜€ il astept cu drag si sper sa ma antrenez mai intens (CAUT OAMENI .. sparring partener :D)

Leave a Reply